Print

För företag


Låt oss säga att vara 68 procent av dina medarbetare är engagerade i sina arbeten. Då innebär det att 32 procent går till jobbet utan geist. De levererar kanske bara en halvtid, men vi betalar dem en heltid. 

Nöjdare kunder, bättre försäljning, mer fokus och effektivitet är några av fördelarna som följer av att öka engagemanget i företaget. Men för att lyckas krävs inte bara tydliga mål på bolags- och avdelningsnivå, utan även på individnivå. Det handlar om att orka och det handlar om välbefinnande för såväl individ som företag. 

HelaDu hjälper företagsledare och medarbetare att se det de inte ser och därmed minska luckan mellan nuläge och önskat läge. En arbetsplats bestående av engagerade och friska medarbetare ger mer hälsa åt både individ och företag, vilket kan spara miljoner kronor i engagemangsläckage och sjukskrivningar. 

Börja eller avsluta konferensen, eventet eller kick-offen med en föreläsning kombinerat med ett yogapass. HelaDu skräddarsyr upplägg för just ditt företag. 

HelaDu erbjuder bland annat

Mer information kommer snart. Om du har frågor, kontakta mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

SuperfitBoss317